Skip to main content

bolovi, kiroestetika, kiropraktika, kiropraktika zagreb

Bolovi u koljenu

Jeste li ikada patili od boli u koljenu? Bilo da se saginjete da podignete nešto s poda, penjete se stepenicama u uredu ili samo ustanete iz kreveta, problemi s koljenima bolni su i imaju negativne učinke na vaš svakodnevni život. Evo kako kiropraktika može pomoći.

Može li kiropraktika pomoći?

Što se tiče boli u koljenu, imate nekoliko mogućnosti. Možete se samo nositi s tim ili možda uzeti više lijekova protiv bolova. Ništa od toga ne zvuči nam kao izvrsne mogućnosti. Srećom, kiropraktička njega je tretman koji može pomoći kod bolova u koljenu. Umjesto da se usredotočimo na prikrivanje simptoma, bavimo se temeljnim uzrokom vaših problema kako bismo ublažili i liječili vašu bol kombinacijom tehnika. Obično postoji nekoliko kutova pristupa kada je riječ o liječenju bolova u koljenu. Možemo koristiti terapiju ledom kako bismo smanjili upalu zgloba ili probati masažu mekih tkiva koja može poboljšati raspon pokreta vašeg koljena. Kiropraktičke manipulacije učinkovite su za poboljšanje ograničenog kretanja u područjima koljena i okolnih zglobova. Naše dugogodišnje iskustvo u kombinaciji s različitim metodama liječenja može povećati raspon pokreta u koljenima i smanjiti bol, a poboljšati ukupnu funkciju.

Koji su znakovi?

Ako niste sigurni u isprobavanje kiropraktike, postavite si ova pitanja:

  • Jeste li ograničili razinu aktivnosti?
  • Jeste li trenutno ili ste uzimali lijekove protiv bolova?
  • Utječe li bol u koljenu na vašu sposobnost normalnog funkcioniranja u svakodnevnom životu?

Ako ste na ova pitanja odgovorili potvrdno, a bolovi u koljenu i dalje vas muče, vrijeme je da zakažete konzultacije u našoj ordinaciji kiropraktike!